mot melbourne!

Jag är ledsen för the radio silence, guys, men det här med semester gör mig stressad. Jag måste ha något att göra. Helst precis hela tiden. Jag fick till och med en utskällning av Paulina häromdagen, då hon skrek att jag bara måste chilla lite. Men jag har, hennes befallande till trots, ändå lyckats hålla mig ganska sysselsatt.
 
Just i detta nu sitter jag på flygplatsen i Perth och väntar på att jag ska få checka in mitt bagage. På shuttle-bussen hit träffade jag en typ artonårig fransos som var extremt pratglad. Det visade sig att han också skulle till Melbourne. Han blev överexalterad av detta faktum medan jag själv tänkte mer "åååh nej". Än så länge har jag inte blivit tillräckligt aussie så att jag njuter av att ha fullkomligt onödiga konversationer med främlingar som inte ens kan engelska. Han hade däremot aldrig rest själv förut, så på något konstigt sätt fick han mig att lova att ta hand om honom tills han kommer till Melbourne. Hur hände detta? Det är därför jag bloggar nu och leker väldigt upptagen. Typ fem timmar kvar, kom igen Lovisa!
 
 
 
Jag och mitt ägg på flygplatsen. Fransosen sitter till vänster. Omedveten. Moahahaha. Dock kritiserade han ägget. Känns som att vi inte kommer ha mycket gemensamt.
ALLMÄNT | |
Upp