vacation day

Som jag redan har skrivit så gick jag på lov i onsdags. Efter att ha gjort en av de flummigaste tentorna i mitt liv begav jag mig till stranden för att påbörja min semester.
 
 
Där träffade jag dessa människor. Det var Fannys sista dag i Perth, vilket var lite ledsamt.
 
 
När vi hade tröttnat på att ligga och sola begav vi oss till en bar i närheten. Vi drack vin och pratade. Efter ett tag vinkade jag hejdå och drog hem.
 
 
Jag bytte om till träningskläder och drog på en springrunda. Jag trodde det skulle gå dåligt på grund av cyklingen dagen innan, men det gick faktiskt fruktansvärt bra. Jag sprang sju kilometer längst med stranden i solnedgången, och kände mest bara tacksamhet för att jag bor i Perth och att solnedgången var så himla fin. Bilden ovan är från ett annat tillfälle men det såg precis likadant ut!
 
 
Helt lyrisk efter springrundan drog jag sedan till Captain Stirling, där vi hade bokat två långbord för cirkus fyrtio personer. Det var superhärlig stämning eftersom de flesta hade gjort sina sista exams.
 
 
Ja, tanken var att den här bilden skulle representera stämningen på dansgolvet, men jag måste erkänna att jag inte lyckades särskilt bra. Captain Stirling är känt för sin billiga öl och dåliga musik - mycket fokus på början av 2000-talet - men den kombinationen gör i alla fall att folk släpper loss på dansgolvet!
ALLMÄNT | |
Upp