birthday gurl

Det här med att fylla år är väldigt tudelat. Å ena sidan känns det bra, för jag blir mer "in sync" med min mentala ålder. Ju äldre jag blir, desto mindre konstigt blir det att sticka, titta på kostymfilmer och att använda ord såsom tudelat. Å andra sidan känns det rent förjävligt. Det blir så tydligt att jag åldras, att tiden rinner iväg och att även jag en dag kommer att dö. Jag försöker kompensera för detta genom att använda mig av gammalmodiga ord, men det är en liten tröst i sammanhanget.
 
Hursomhelst, för er som inte riktigt hängt med så har jag alltså fyllt år i helgen. Det "firade" jag i fredags tillsammans med järngänget här i Perth.
 
Jag hade bokat ett bord för åtta pers, här på The Raw Kitchen i Fremantle.
 
Bland annat Ryan och Jens var där.
 
Och Jess och Tanya. Vilka babes va!
 
Maten var faktiskt riktigt god! Här är Matts sandwich som fick högsta betyg. Själv åt jag en raw pizza. Därefter åt vi några helt otroliga efterrätter (chocolate hazelnut tarte för min del) och drack cappuccinos med coconut+hazelnut+dates milk. Fett gott! 
 
Kvällen avslutades med drinkar på the Norfolk Hotel och offentlig förnedring då mitt sällskap insisterade att sjunga högt för mig vid tolvslaget. Det var, trots förutsättningarna, en väldigt rolig kväll!
 
ALLMÄNT | | En kommentar |

ett skepp kommer lastat med existentiell ångest

 
ALLMÄNT | | Kommentera |

"trust me, you can dance" - vodka

Ännu en söndag, ännu en dag där man får sota för gårdagens äventyr. Minns ni den gamla goda tiden när en kunde vakna och vara lite smått osäker på vad som egentligen hände kvällen innan? När en kunde inbilla sig själv att en minsann inte gjort något pinsamt, nej nej. Den tiden är sedan Snapchats intåg över. Nuförtiden så är det första jag gör när jag vaknar att gå in på Snapchat, och då ser jag direkt sanningen i vitögat med hjälp av mina kära (?) kompisars "stories". En hel festkväll har de kokat ner till 128 sekunder av filmhöjdpunkter, fritt för deras kompisar att ta del av.
 
Det gör att jag så här i efterhand kan konstatera att gårdagskvällen var riktigt lyckad. Men jag vill bara understryka att de s.k. "filmbevis" som finns på en förfriskad, blond, svensk tjej som dansar på ett podium, vinner en shottävling mot några 19-åriga grabbar och ger något flummiga dejtingtips till en säkerhetsvakt är utan tvekan fabricerade.

MVH
En högst trovärdig källa
 
ALLMÄNT | | 2 kommentarer |
Upp