ready for the good life

Nu har jag inte varit aktiv på bloggen på ett bra tag, det ber jag om ursäkt för. "Vad har du gjort under dessa dagar?", kanske du undrar. Tack för att du bryr dig i sådana fall. Jag har hunnit med SÅ. SJUKT. MYCKET. Jag vet knappt var jag ska börja...
 
För tre dagar sedan (fredags) fick jag äntligen ett svar från min jobbjakt; ett extra-jobb som sekreterare på ett ekonomi-företag. Inte superkul kanske, men de säger att det finns avanceringschanser om jag jobbar på min karisma. Jag övar lite framför spegeln varenda dag. Samma dag när jag gick till parken träffade jag en kille. Jag är medveten om att jag vanligtvis inte brukar skriva så mycket om killar här i bloggen, men alltså han heter Darcy! På riktigt! Det är som att han är specialframtagen till mig; han har alla personlighetsdrag som jag gillar och han drömmer om att bli författare. Dessutom är han sjukt snygg. Vi blev i princip tillsammans på studs (är det rätt så är det rätt liksom) och pratar nu om att flytta in tillsammans.
 
För visst var ni intresserade av mitt the Sims-spelande? Inte? 
 
Jaha. In real life så har jag pluggat. Och spelat dataspel, dåra.
 
ALLMÄNT | the sims | |
#1 - - Amina:

alltså hahaha Lovisa. Ungefär halvvägs in i texten anade jag ugglor i mossen och när ni "i princip blev tillsammans på studs" så fattade jag att det (tyvärr måste man ju säga!) inte var for realzzz. Jag sa faktiskt till Martin i måndags att jag var sugen på att spels The Sims. Men har inte tid för det :( eller, det har jag väl kanske men det är nog bra att jag inte tar mig den tiden. Time consumer som inget annat... Saknar dig, kom hem!

#2 - - Agnes:

Men vafan!!!! Blev helt i extas! En man som heter Darcy och ni skulle få barn och allt. Dåligt.

#3 - - ISA:

men gud. Jag gick på allt. haha lol

Upp