om att ångra sig

"Det bästa med livet är att man kan ångra sig, och sedan kan man ångra sig igen". Det citatet kommer från Hannah och Amanda, om jag inte minns fel, och det känns väldigt passande i det här sammanhanget. Jag. Har. Ångrat. Mig.
 
Jag vill inte ha någon seriös hemsida eller något himla 365 Days Challenge. Jag spyr bara jag tänker på det. Som jag sa till Lyall: I'm so over it. Årets nyårslöfte höll, med andra ord, i två dagar. Jag blir helt klart bättre för varje år.
 
Nej, att blogga och fotografera ska jag endast göra för att jag tycker att det är kul, inte för att miss Lovisa à 2014 säger så. Man kan alltså på något sätt säga att jag revolterar mot mig själv. Spännande att börja 2015 på detta sätt! Jag undrar vilka fler aspekter av mig själv jag kommer att revoltera mot under årets gång.
 
Bilden som skulle vara nummer 3 i min 365 Days Challenge. Nu är det enkom en vanlig bild. Jag tog kort på Lyalls "fågelmatshållare" dit han desperat försöker locka fåglar. Den har nu suttit uppe i en månad utan att en endaste fågel har rört den. Det som en gång var vindruvor i den har nu förvandlats till russin.
ALLMÄNT | |
#1 - - Amina:

hahahaha jag älskar dig kvinna!!!

Upp