mot launceston, och vidare!

 
Om allt har gått som det ska (peppar, peppar) så befinner jag mig nu i Launceston i Tasmanien. Här ska vi vara i en dag innan vi tar bussen mot Marion Bay (se bilden ovan) och The Falls Festival. Det är en tredagars-festival full med härlig musik, vacker natur och fantastiska stränder på camping-området. Det kommer helt klart bli ett nyårs-firande utöver det vanliga.
 
Efter festivalen kommer vi att roadtrippa i Tassie några dagar innan vi återvänder till Melbourne. Jag har ingen aning om hur mycket internet-täckning jag kommer att ha, så jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera bloggen något under semestern.
 
Om jag inte gör det så vill jag passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år! Jag hoppas att året blir fyllt av härliga upplevelser, fina människor och en och annan fest. Puss på er!
 
PS. Det här var alltså ett förinställt inlägg, för er som inte förstod det. När det här inlägget publiceras sitter jag med all sannolikhet på en trevlig restaurang i Launceston och njuter av att livet är bra.
ALLMÄNT, MUSIK | launceston, musik, nyår, tasmanien, the falls festival | | Kommentera |
Upp