fill your heart with gladness

Maja, Fanny, Anna och Andres (sorry Andres...)
 
De senaste dagarna har jag pluggat betydligt mer än vad som är psykologiskt godtagbart, framförallt när det är strålande sol och trettiofem grader utanför biblioteksfönstret. Därför var det så skönt när Victoria Street-gänget drog ihop en casual barbie i fredags! Äta bör man ju, resonerade jag med mitt samvete och drog dit.
 
 
Det tog ett bra tag innan vi lyckats få igång grillen. De har nämligen ingen tändvätska här på grund av brandrisken. Tydligen grillar man inte med kol här heller, utan alla använder sig av gas. Men vi gav inte upp och tillslut kunde vi grilla vår mat!
 
 
Då hade vi blivit rejält hungriga så maten smakade fett bra.
 
 
Vi åt god mat som sagt, drack lite vin och hade det bara väldigt härligt. Till vänster om mig i bild sitter Elvis, en aussie som (vanligtvis) är ganska rolig. Denna kvällen sa han till mig: "Du måste plugga väldigt mycket!". Jag undrade direkt hur han kunde veta det? Var det för att jag verkade vara smart? Eller för att jag läste svåra kurser? Eller kanske för att jag blev smått överentusiastisk över att äntligen få vara lite social?
Jag: "Yeah! How did you know?"
Elvis: "Because you're so much paler than the rest"
 
Oh, thank you. Rub it in. Men snart är jag klar med studierna och då ska jag banne mig ut i solen jag med!
ALLMÄNT, FOTO | |
Upp