Surprise

 
Nu börjar terminen så sakteliga gå mot sitt slut här borta (vi började ju plugga i juli). Idag hade vi till exempel sista seminariet i min masterkurs i statsvetenskap. Under tre timmar skulle alla presentera olika policy-förslag för att tackla klimathotet genom olika organisationer/länder. På bilden ovan försöker jag smyg-fota de som presenterade då, men det gick uppenbarligen inte alls bra. Istället kan ni se Courtney, en av mina kompisar!
 
 
Det här seminariet är mellan klockan 17 och 20. Helt plötsligt knackade någon på dörren, och då var det en pizza-kille som sa: "you ordered delivery?" och kom med hur många kartonger pizza som helst. Det var några i klassen som hade beställt det till alla; så himla snällt. Det blev en liten paus i presentationerna medan alla mumsade i sig pizzor.
 
 
När alla presentationerna var klara sa föreläsaren att det fanns något förberett i köket (ett stort kök som endast master-studenterna får tillgång till). Där hade ytterligare några kursare fixat med ännu mer mat. Det stod sushi och smörgåsar överallt!
 
 
Men det var inte nog med det. Kollade man in under borden så kunde man nämligen se isboxar där det fanns vin, öl, cider, vodka och allt möjligt smått och gott. Någon hade med sig ett par högtalare, och sedan var festen igång!
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp