100 dagar av Perth

Nu har jag varit i Perth i mer än 100 dagar! Som alltid när man är ute på äventyr så känns det som att tiden går så himla snabbt. Men nu ska jag inte bli sentimental, utan jag tänkte att vi skulle kolla på hur den hundrade dagen såg ut egentligen. Det råkade vara denna onsdagen.
 
 
 
Jag började dagen tidigt med att plugga. Vid 11 hade jag skickat in min inlämning, och lyckades då tajma min lunch med grabbarnas frukost.
 
 
Efter lunchen gick Fanny och jag ner till stranden. Det var ytterligare en dag med över trettio grader, och svensken i en kan ju inte plugga då. Jag börjar nu oroa mig för hur detta ska gå i tentatider. 
 
 
På stranden var det lite blåsigt och vågorna var riktigt stora.
 
 
Tillslut sa Fanny att hon var hungrig, och då kom Hanna på den fantastiska idén att köpa froyo. Vi var alla glada över det!
 
 
Sedan packade vi ihop strandväskorna och åkte till Fremantle, en liten stad i utkanten av Perth som är så himla mysig och bohemisk. Vi skulle till en frisörsalong som vi hade blivit tipsade om!
 
 
Vägg-i-vägg med frisörsalongen låg den här butiken. Om man blir missnöjd med frisyren kan man alltid köpa en peruk. De kanske har något slags samarbete? Att en del av försäljningen går till frisörerna? I fönstret ser ni mig i alla fall, hej hej.
 
 
Men det var i alla fall hit vi skulle! 25 dollar för en klippning - som taget!
 
 
Efteråt var vi såååå glada och några hekto hår lättare.
 
 
Vi traskade bort till andra sidan av Freo, till hamnen.
 
 
Vi skulle nämligen till Little Creatures! Det är helt klart favoritstället i Freo. 
 
 
Little Creatures är ett bryggeri men också en restaurang.
 
 
Och de har massvis med god mat. Mumma.
 
 
Miljön är inte helt fel den heller. Hade de som driver Trädgårn i Stockholm startat en restaurang i Perth så hade det garanterat varit just denna.
 
 
När solen började gå ner var det dags att bege sig hemåt för att svida om.
 
 
Jag skulle faktiskt till middag nummer två för kvällen med dessa glada grabbar.
 
 
Efter middagen skrek Zacke att det var dags för dryckesspel. Jag är ofta väldigt dålig på dryckesspel, då folk gaddar ihop sig mot mig för att få revansch för diverse saker (hej paranoid) (men det är sant ändå). Här är jag och Johan innan vi visste hur det skulle sluta.
 
 
När förfesten var slut begav vi oss till en klubb i Northbridge. De hade en überhärlig takterass.
 
 
Här är Anna och Johan taggade inför vad som skulle hända bara minuter senare.
 
 
Jag och Gabriel var också taggade.
 
 
Här har vi hela grabbgänget samlade! Gabriel, Andrés, Tim, Johan, Zacke och Jens.
 
 
Vi gick sedan ner en våning för att se på lesbian mud wrestling! Det här var konferenciern för kvällen. Jag har valt att ha en viss censur på den här kvällen, så jag visar inga bilder på wrestlingen. Men det var en upplevelse, det kan jag i alla fall konstatera.
 
 
När tävlingen var slut var det party och vi dansade (tyvärr) som att det inte fanns någon morgondag.
 
 
Det var riktigt bra drag, och vi fortsatte dansa fram tills småtimmarna. Tack Perth för dessa 100 dagar!
ALLMÄNT, FOTO | Australien, Connection, Fremantle, Froyo, Little Creatures, Mud wrestling, Northbridge, Perth, Stranden | |
Upp