Goodbye my friends

 
I lördags åt jag sushi med denna vackra donna innan vi begav oss till Johan, Gabriel och Michael för världshistoriens kortaste förfest. Men så blir det lätt när man har ett sådant trevligt middagssällskap att man glömmer bort tiden!
 
En annan anledning till att förfesten blev så pass kort var att vi skulle till ett Farewell Party som exchange-organisationen anordnat, där det var free bar. Så vi gick med raska steg till klubben Air. Jag hade hört tidigare att klubben skulle likna ett flygplan (kolla på bilden nedan och avgör själva huruvida de lyckades...). Precis när vi kom till baren meddelade de att de gratis drinkarna var slut, till min besvikelse. Men så här i efterhand - superbra tajming från min sida!
 
 
Det här var alltså avslutningsfesten för de personer som ska lämna Perth efter den här terminen. Det visar sig vara cirkus 98 procent av min umgängeskrets. Är det bara ett sammanträffande? Jag tar det givetvis högst personligt. Som kompensation spenderade jag delar av kvällen med att planera världens fest med aussies för att fira att alla åker. Riktigt vilka jag ska bjuda är fortfarande lite av ett mysterium, men bättre att förekomma än att förekommas!
ALLMÄNT | |
Upp