birthday gurl

Det här med att fylla år är väldigt tudelat. Å ena sidan känns det bra, för jag blir mer "in sync" med min mentala ålder. Ju äldre jag blir, desto mindre konstigt blir det att sticka, titta på kostymfilmer och att använda ord såsom tudelat. Å andra sidan känns det rent förjävligt. Det blir så tydligt att jag åldras, att tiden rinner iväg och att även jag en dag kommer att dö. Jag försöker kompensera för detta genom att använda mig av gammalmodiga ord, men det är en liten tröst i sammanhanget.
 
Hursomhelst, för er som inte riktigt hängt med så har jag alltså fyllt år i helgen. Det "firade" jag i fredags tillsammans med järngänget här i Perth.
 
Jag hade bokat ett bord för åtta pers, här på The Raw Kitchen i Fremantle.
 
Bland annat Ryan och Jens var där.
 
Och Jess och Tanya. Vilka babes va!
 
Maten var faktiskt riktigt god! Här är Matts sandwich som fick högsta betyg. Själv åt jag en raw pizza. Därefter åt vi några helt otroliga efterrätter (chocolate hazelnut tarte för min del) och drack cappuccinos med coconut+hazelnut+dates milk. Fett gott! 
 
Kvällen avslutades med drinkar på the Norfolk Hotel och offentlig förnedring då mitt sällskap insisterade att sjunga högt för mig vid tolvslaget. Det var, trots förutsättningarna, en väldigt rolig kväll!
 
ALLMÄNT | | En kommentar |
Upp