bbq nation

Det börjar bli allt svårare att förneka att jag går mot mina allra sista dagar här i Melbourne. Sista jobbpasset är avklarat, jag har redan sagt hejdå till många människor och jag har insett att det inte är någon idé att ladda på mitt pendelkort något mer.
 
Vad som troligtvis blir min sista BBQ i Melbourne inträffade för några dagar sedan. Lyall, Amanda och jag cyklade ner till Yarra River till en av de allmänna grillarna där vi mötte upp Josh.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi lastade grillen med kött i olika former, medan lastbilar fulla med kor körde i bakgrunden. Det kändes så absurt på något sätt. Det kan bero på att jag under de senaste veckorna ätit mer vegetarisk mat. Nu för tiden skulle jag vilja påstå att 8 av 10 måltider är helt vegetariska. Men pappa, bli inte orolig! Jag har inte gått och blivit vegetarian. Det är helt enkelt bara så att jag inte är så sugen på kött.
 
Vi satt mest och pratade om allt och ingenting, medan solen långsamt gick ner. Så härligt att det finns massvis med grillar runt omkring i Australien som man får låna!
 
PS. Den sista bilden är Amandas!
 
ALLMÄNT, FOTO | |
Upp