i had this thing

Agnes önskade att få se en bild på den omtalade klänningen, men en outfit-bild kommer jag tyvärr inte att bjuda på. Min moraliska kompass kan acceptera att jag sätter på mig klänningen för en utgång, men att sätta på sig den nykter i dagsljus och sedan FOTA är uteslutet. Jag skulle skämmas för mycket. Ni får helt enkelt hoppas på att ni får vara med på en utgång tillsammans med Klänningen. Om det händer kan jag garantera en riktig rolig kväll!
 
Jag ålade mig in i klänningen i fredags och gick till en park där jag mötte Amanda och Lyall. Jag var väldigt taggad på den första regelrätta utgången 2015.
 
Och här är jag! Härifrån ser klänningen helt normal ut. Men observera att ni varken ser hur tajt och kort den ser ut, eller hur den är i ryggen.
 
Efter ett tag kom Lee och Josh med vänner och gjorde oss sällskap och vi gick till en rooftop bar. Lee har de senaste tre gångerna vi setts sagt att "det här är sista gången vi ses, sen drar jag någon annanstans!", men likt förbannat ser vi honom några dagar senare ändå. Jag misstänker att han bara är ute efter lite extra kärlek. Den här gången var också sista, sedan skulle han iväg till ett buddistiskt kloster i bergen utanför Melbourne. Vi får se hur det går med den planen.
 
Vi hade det riktigt, riktigt roligt. Och där tycker jag att dokumentationen slutar för annars blir det alldeles för många bilder på mig för min smak.
ALLMÄNT | melbourne, rooftop bar, utgång | |
#1 - - Amina:

vad fin du är Lovisa och Klänningen är ju i den mest utsökta färgen ever. Love IT! Ser att Amanda på första fotot också brings the sexy eyes men i miniversion. Still got it. Stackars Lyall kommer aldrig kunna säga nej till något när Amanda ser ut så hihihi. Fast vi vet ju att den där blicken kan bli än mer intensiv! Saknar er båda <3

#2 - - Agnes:

GE MIG EN BILD. PÅ SNAPCHAT ÅTMINSTONE?

Upp