immortality is a by-product of a good twerk

Nu åter till berättelsen om Tasmanien! Dag numero uno spenderades, som tidigare nämnts, i Launceston. Vi började nästkommande dag med att ha kånkat på våra väskor genom hela stan, och sedan satte vi oss på en buss mot Hobart - den största staden i Tasmanien. Vi åkte igenom världens åskoväder, med hagel och hela skiten. Det kändes som ett gott omen inför festivalen. I Hobart sprack vädret upp något och vi hoppade på buss två, denna gång med siktet mot Marion Bay.
 
 
 
 
Efter mycket om och men och regn kom vi tillslut fram till the Falls Festival. Spelningarna började först dagen efter, så vid scenområdet var det ganska tomt på folk, men utsikten var det inget fel på.
 
 
 
 
Det var däremot desto mer folk i de olika camping-områdena. Vi satte upp vårt tält på en plats vi tyckte såg bra ut. Vad vi inte visste var att det var precis bredvid fest-meckat. Oh well, man kan inte ha tur med allt.
 
 
Bredvid vårt tält stod dessutom en Jurassic Park-bil parkerad. Ägaren till denna bil tyckte själv att han var supercool. Jag tror tyvärr att jag hade tyckt detsamma om jag hade ägt den...
 
 
 
Vi gick sedan till the Village; ett ställe som hade lite allt möjilgt smått och gott.
 
 
 
 
Amanda funderade på att klippa sig men jag avrådde. Bli klippt av fulla personer känns spontant som en dålig idé.
 
 
Istället övertalade jag henne att vi skulle sätta in färgade slingor i håret. På festival måste man faktiskt vara lite galen ändå. Trots att det var min idé så ser jag verkligen inte glad ut på bilden. Jag tycker att vi tar oss en närmare titt.
 
 
Det här med att vara galen verkar helt klart inte vara min grej. Jag ser så himla sur ut. Tror att jag tänker något i stil med "vad tusan håller jag på med egentligen?" ungefär här.
 
 
Sedan ser jag att kameran är framme och tänker: "play it coooool". Jag måste erkänna att jag lyckades rätt bra. Men gick alltså runt med en rosa slinga i mitt hår under resterande semestern. Crazy!
 
 
 
Vid en av de mindre scenerna hade de en twerk shop som var så himla rolig. De försökte lära folk att twerka, helt enkelt. Ledarna var superhärliga och riktigt duktiga, och deltagarna... Låt mig bara säga att deltagarna gjorde sitt bästa åtminstone.
 
 
 
 
När solen började gå ner gick vi tillbaka till the Village. Vi skulle nämligen se några föreställningar.
 
 
Först ut var the Birdman. Jag måste vara ärlig och säga att han var fruktansvärt dålig. Ett av hans huvudnummer var att han hällde vatten genom ena näsborren, ut genom den andra och ner i en av hans skor. Därefter drack han vattnet igen direkt från skon. Varför? Och till en ännu svårare fråga: varför hurrade och skrattade alla aussies?
 
 
Den andra showen var desto bättre, vilken i och för sig inte var en bedrift. Hursomhelst, det var en magi-show och han hade faktiskt några bra tricks. Som vanligt försöker jag slå hål på trollerikonsterna, men med två misslyckades jag rejält. Har fortfarande, efter lite googlande, inte lyckats luska ut hur han gjorde det.
 
Efter den showen gick vi tillbaka till vårt tält, väldigt tillfreds med den första dagen på festivalen. 
ALLMÄNT, FOTO, RESOR | Beaufort street festival, falls festival, hobart, jurassic park, marion bay, tasmanien, the birdman, twerk | |
#1 - - Sus:

Vilka härliga bilder <3

Upp