netherfield park is let at last

Jag tänker att vi kan ta och kolla på hur min torsdag såg ut! Den började med att Amanda och jag gick in till stan för att shoppa. Vi har nu bott tillsammans i mer än 1,5 månader och inte varit ute på en endaste shoppingrunda, så detta var givetvis något som vi var tvungna att åtgärda.
 
Vi gick bland annat till H&M (se bilden ovan) och jag fick faktiskt lite Sverige-vibes. Det var härligt! Just när vi var på väg ut, och jag trodde jag hade klarat mig från att köpa någonting, såg Amanda en klänning som hon sa att jag bara var tvungen att pröva. Jag hade aldrig haft på mig något så tajt i hela mitt liv. Rent instinktivt tänkte jag nej nej nej det där kan jag inte ha på mig och sa: it goes against my better judgement, my family's expectations... och drog till med min bästa Darcy-accent. Jag kunde däremot inte lura Amanda, som lyckades med hjälp av en drös komplimanger få mig att köpa klänningen. Sjukt att jag så enkelt kan tumma på mina egna principer.
 
Efter lunch åkte Amanda till jobbet, och Lyall och jag stack iväg på en cykeltur längs Yarra River.
 
Jag var givetvis tvungen att stanna lite då och då för att fotografera, och Lyall ställde snällt upp!
 
Tillslut kom vi till vårt mål med färden: en gård där de hade massa djur.
 
Gården hade också en vegetarisk restaurang, där de inte har ett bestämt pris på någon maträtt utan man får betala vad man tycker att det är värt. Vi beställde ingen mat den här gången, utan vi var tvungna att skynda hem för att äta middag med Amanda, men jag vill jättegärna tillbaka någon dag!
ALLMÄNT, FOTO | h&m, melbourne, yarra river | |
#1 - - Amina:

åh det gör så mycket med fina bilder! Önskar jag också kunde ha lite såna i min blogg. Idag ska jag nog hålla mig från att fota. Vi har kursen i rättsmedicin nu (inom en större kurs "samhällsmedicin") och vi ska titta på en kropp av en person som hängt sig.

Svar: nä fy så hemskt! kanske kan ta kort ändå, fast liksom inte på kroppen såklart?
Lovisa

#2 - - Agnes:

Men visa klänningen då!!!!!!!!!!!

Upp