her ladyship demands it

Som ni kanske minns så läser jag för tillfället en musik-kurs; Communication in Music närmare bestämt. Det vi gör i kursen är främst att vi kollar på diverse uppträdanden och bedömer dem i olika avseenden. Det där med att kritiskt granska människor generellt är ju lite av min grej, så jag har känt mig som hemma där bland alla musiker. Tills idag.
 
På seminarierna börjar alla alltid prata med repliker som "when I perform on stage..." och "as we musicians know..." medan jag tänker "men JA vi fattar du är fett cool, let's move on". Jag använder således inte samma vokabulär utan refererar till musiker som "dom" istället för "vi". Detta lägger någon märke till och försöker fråga nonchalant: "don't you play any instrument?" men det blir såklart fett nedlåtande i och med att de är ett gäng på 15 musiker som höjer varandra till skyarna om vartannat. Hela gänget tystnar och kollar på mig med höjda ögonbryn.

Jag tänker: "Säg ingenting om Spotify, det blir bara larvigt!"
Jag säger: "Not really..."
Jag tänker: "Det var ju lagom specifikt, Lovisa. Säg något mer, men dra inte upp Spotify!"
Jag säger: "I mean... I never took the time."
Allas ögonbryn åker ännu högre upp vilket irriterar mig.
Jag tänker: "Vilka är dessa människor att trycka ner mig, de är säkert asdåliga på att spela sina instrument! Översittare. Dra en come back!"
Jag säger: "Well, music is my delight. In fact, there are few people who have more true enjoyment of music than myself, or better natural taste. If I had ever learnt, I should have been a great proficient!"
Jag tänker: "Vad i h*lvete, varför citerar jag Lady Catherine helt plötsligt?! Regroup, regroup!!! Säg någonting fort för att avleda uppmärksamheten. Vadsomhelstbarasägdet!"
Jag säger: "Which is further proven by the fact that I have more than 20 000 followers on Spotify!"
Jag tänker: "Skjut dig själv, nu."
Ingen pratar med mig under den resterande tiden.
 

ALLMÄNT, KÅSERI | |
#1 - - amina:

älskar dig hjärtat! så söt!!! kunde också få mig att skratta till lite i en dag som annars är bläääää

#2 - - Fredrik:

Om du behöver lite cred kanske du kan klämma in något om att både mamma och pappa var "performing musicians" och du tyckte att det räckte med det, eller att första gången du var backstage på en rockkonsert var du bara två veckor gammal (Konserthuset - Alexander O'Neal), eller att din lillebror gjorde sin scendebut i Jesus Christ Superstar bara 3 månader gammal. Behöver du mer ammunition? Säg till!

/Pappsen

#3 - - Agnes:

UPPDATERA RÅÅÅÅÅÅÅÅ

Upp