bits and bobs

Förra veckan skedde den sällsynta händelsen att två CSN-lån och en månadslön hittade sig in till mitt konto samtidigt. Då jag inte fått CSN sedan i februari visste jag knappt hur jag skulle hantera denna (i min värld) absurda mängden pengar. Istället för att vara förnuftig och tänka att "nu kan jag sätta in lite sparpengar" ( = tråååkigt) så tänkte jag "nu kan jag äntligen unna mig lite saker" ( = betydligt roligare). Låt oss kolla på vad jag har köpt!
 
Först och främst har jag köpt en ny säng! Inga små mesiga utgifter här inte. Efter en dag av runthoppande i olika sängar och diverse ordvitsar om detta (alla dock "tråkiga", "uppenbara" och "gubbslemmiga" enligt kära far min - borde jag vara oroad?) hittade jag tillslut rätt. Då kan jag bocka av detta som varit på min "att göra-lista" i fyra år. Däremot förstörde sängen hela harmonin i rummet, så nu är jag tvungen att inreda om. To be continued.
 
Nästa sak som jag köpte var en Moccamaster! Herregud, har längtat efter denna i fem år, men alltid tänkt att jag ska köpa den när jag börjar jobba på riktigt (pga den är fett dyr). Men jag har insett att jag kanske aldrig slutar plugga, så varför ska jag neka mig själv rätten till gott kaffe? Aldrig mer, säger jag! Nu vill jag knappt lämna lägenheten för ingen annan gör lika gott och starkt kaffe som jag.
 
Sist och minst är denna keramik-kaktus! Jag kan inte påstå att den fyller en särskilt vital funktion i mitt hem, förutom att stilla mitt ha-begär. Jag menar, hur cool är den inte? Anna var snäll nog att påpeka att den såg ut som en snopp med gonorré. En väldigt gullig snopp i sådana fall, måste jag påstå.
 
Så nu får jag inte köpa några nya saker innan typ mars 2017. Hoppas verkligen att kaktusen är värd det.
 
ALLMÄNT | |
#1 - - Amina Paracha:

Vad fint du har hemma sötis! Så sjukt att jag inte varit hos dig under dessa år. Pinsamt mer än sjukt kanske. Men du har ju inte varit hos mig (när jag varit där)... Hehe. Och lägenheten är nog ganska omgjord sedan du såg den sist. Kanske också ska göra ett inredningsinlägg sen när jag är hemma igen? :)

Svar: Ja det är faktiskt pinsamt... Så gör jättegärna ett inredningsinlägg! Vill se ALLT! Så lovar jag att också göra ett. Nästan som att vi är hemma hos varandra ju ;)
Lovisa

#2 - - ISA:

men jösses, vad fint du har det då! vilken mysig säng, blev lite sömnig nu haha

#3 - - Sandra:

Men åh, jag är såå sugen på keramikkaktusen! Tycker den är så rackarns snygg :D

Upp