en taconsdag

I onsdags bjöd Anna in till en informell avskedsmiddag för Henna som lämnar oss för att flytta till Sydafrika. Jag är såklart riktigt glad för Hennas skull; herregud en ska roa sig och resa runt medan en kan! Men jag hade helt klart hellre sett att jag också flyttade med. Nu är det prick ett år sedan jag flyttade hem från Australien och jag längtar ut i världen igen! 
 
Hursomhelst, middagen. Den inföll med samma dag som jag hade bestämt mig för att börja blogga igen, och jag var så stolt för att jag till och med hade med mig kameran. Men det glömde jag när jag väl kom dit, så det fick bli mobilbilder istället. Newbie-mistake!
 
Henna, Johanna och Anna
 
Vi satt ute och åt och det var en alldeles fantastisk kväll. Jag blev som förälskad i Stockholm igen. Vi pratade om lite allt möjligt; hur folk rått-säkrar sina kök i Nepal, precis hur luktar ihjälstampade kackelackor egentligen och vad ska du göra för att fånga en snygg, svårspelad fransk journalist. Men mest av allt hade vi ett krig mot fiskmåsarna som vägrade lämna vår tacos ifred.
 
Tillslut erkände vi oss besegrade av fiskmåsarna och förflyttade oss in. Där satt vi och snackade skit ett tag innan det var dags att bege sig hemåt. Men det var en riktigt härlig kväll, och det är så mysigt att göra något mitt i veckan.
 
ALLMÄNT | |
Upp