sommarplanerna

För att kickstarta det här bloggförsöket så tänker jag att vad passar bättre än en lista på mina sommarplaner? Vissa av er kanske tänker "men va, sommarn har redan börjat pucko" och då säger jag bara en sak: titta ut genom fönstret. Sommar, really?
 
Vad ska du göra i sommar?
Tack som frågar! Det här kommer nog bli min sista sommar i frihet, innan alla måsten som heltidsjobb innebär tar vid. Jag ska passa på att njuta av att göra ingenting, läsa många böcker, äntligen få måla, skriva den där nedrans boken som samlar damm, och vara med vänner såklart.
 
Ska du åka någonstans?
Ja! I och med att jag inte jobbar i sommar så är jag däremot något begränsad rent monetärt. Men jag ska till Almedalen. Det ser jag som en vinst-affär; färjebiljetten kommer helt klart bli kompenserad av maten och drycken jag kommer att snylta på under seminarier. Sedan ska jag givetvis till Way Out West även i år, och har också en veckas segling i skärgården inplanerad. Jag kanske också lyckas få med en resa till Portugal, det hade varit härligt.
 
Hur länge ska du vara ledig?
Jag är ju ledig hela sommaren. Det är oceaner av tid. Jag är lite orolig för att jag kommer att bli galen.
 
Vad vill du verkligen hinna med?
Det skulle ju vara riktigt nice om jag nu lyckas hinna skriva ett första utkast på en roman. Men med tanke på hur det har gått hittills så är jag inte jätteövertygad om att det kommer att gå.
 
Vad tror du egentligen att du kommer att göra?
Nä, istället för att skriva lär det bli så att jag går på många AW:s och dricker rikliga mängder vin. För visst är det okej att dricka rosé varje dag om det är sommar? Och så har jag precis laddat ner första säsongen av Star Trek - kanske blir det några avsnitt för många.
 
Vad ser du mest fram emot?
Jag ser faktiskt mest fram emot att bara chilla; att leva kravlöst. Det kommer att vara en sådan stor kontrast mot hur det senaste året har varit, och jag tror verkligen att jag behöver det.
 
Vad kan gå fel?
Jag kan bli pank, det är helt klart min största rädsla. Och att skada mig nu när jag följer ett väldigt strukturerat tränings-schema.
 
Vem kommer du att vara mest med?
Mig själv! Tur att jag är ett sådant fantastiskt sällskap :)) Misstänker att jag även kommer hänga väldigt mycket med Matilda då hon är ledig från juli. Vi har planerat att vi ska sitta i parker och måla, pretton som vi är.
 
Vad kommer du att lägga ner mest pengar på?
Det lär nog bli WOW och allt runtomkring. Eller vin. Eller vin på Way Out West.
 
Vad kommer du att köpa inför sommaren?
En sådan där portabel laddare för iphonen så att min mobil aldrig laddar ur.
 
Kommer du att använda den?
Garanterat! Jag ser framför mig härliga sommardagar då vi möts tidigt och har en picknick, sedan beger vi oss till Trädgården och dansar loss, varpå vi drar på någon efterfest. Då kommer extrabatteriet vara guld!
 
Kommer du bli brun?
Brun, jag? Clearly you don't know me very well. Det tog tre månader för mig att bli brun när jag bodde i Tanzania. Tre månader i Sverige kommer knappt att märkas.
 
Listan är lånad från bloggproffset Flora.
 
ALLMÄNT, LISTOR | |
#1 - - johanna:

åh, vad fantastiskt att vara sådär långledig!! Jag hade min sista sån långlediga sommar förra året, så idag blir det tre veckor... så se till att njuta!! :))

Upp