bitches, i'm back

Yo! Lystring världen! Jag är tillbaka. Åtminstone tillfälligt. Det är nämligen så att jag är sjuk, och måste tydligen "ta det lugnt" och "återhämta mig" enligt doktorn. En kan ju bli rastlös för mindre. Den senaste veckan har jag levt i något slags limbo; för pigg för att kunna ligga ner och bara läsa en bok, men för trött för att göra något som är ansträngande. Resultatet blir att jag går runt, runt, runt i cirklar kring mitt kvarter och blir sakta men säkert mer psykiskt instabil för varje dag som går. Inte hjälper det att jag för tillfället läser Hillary Clintons självbiografi heller. Den kvinnan verkar inte ha haft några sjukdagar i sitt liv vilket gör att jag får dåligt samvete för att jag kastar bort mitt liv genom att ha feber.
 
Jag lyckades tajma min feberyra med en tenta i programmering. Innan tentan satt jag och pratade med några vänner, och efter ett tag började de fnissa då de inte alls förstod vad jag ens snackade om. Tydligen svamlade jag något så in i h*lvete. Inte ens jag själv visste vad jag försökte säga. Så vi får se hur den tentan gick.
 
Hursomhelst. Tack för att ni lyssnat på min klagosång. Nu ska jag gå och rasta mig själv genom att ta ett varv runt huset igen. Ciao!
 
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp